Наслов

2Glide Tandem Paragiding - наградна игра
Локација: 
Skopje
Држава: 
Македонија
Датум: 
Сабота, 18 Мај, 2019 - 12:00

Контакт

Име и презиме: 
Aleksandar Gacevski

Здраво до сите!

2Glide Tandem Paragliding од Скопје, ќе додели вредносен ваучер со кој наградениот ќе добие гратис летање во тандем со параглајдер на некоја од локациите во Македонија.

Со цел да учестувате во извлекувањето, потребно е да го следите нашиот инстаграм профил @2Glide и да ни пратите порака со содржина 'за наградна игра'.

Извлекувањето ќе се врши преку Live Instagram Streaming на 18.05.2019 (сабота) од 12 часкот.

Го очекуваме вашето учество!

Поздрав!

2Glide

За овој настан сеуште нема пријавено гости.

Мапа

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На Facebook