Наслов

Сам дома

„Дома” како оддалечен од сите гломазни и напорни градови, каде пристапот е само со авион или неколкудневно одење пеш, во некој затуцан национален парк на Нов Зеланд. „Дома” како некаде во утробата на нашата земја... 

15 Февруари 2017

За авторот