Наслов

Надвор од мрежно покривање

Кетрин и Вејн инвестирале 24 години од животот во изградба на нивната мала, самоодржлива, но прилично удобна куќарка која плови близу островот Ванкувер во Северна Америка. Сè е изградено со нивните четири раце, сè е одгледано во нивните градини, сè е уловено од локалните води, сè е надвор од мрежното покривање. И ништо не фали.

30 Август 2016

За авторот