Тип:
Марка:
Саломон
Модел:
Година:
Огласува:
Игор Јовановски
Локација:
Скопје
Контакт:
070 997 348
E - пошта:
Цена:
1200 денари

Содржина

Продавам одлично сочувани скијачки везови Саломон.

Дин 3.5-10