Paddle Klub на ММА 2019

И оваа година тимот на ‘Paddle Klub’ спонзори на овогодинешните ‘Mavrovo Maximum Adventure’ игри. Повеќе од 20 компании, со над 350 натпреварувачи во повеќе од 12 различни дисциплини ги измерија своите сили овој виќенд во Националниот Парк Маврово.

Дружење, игри, смеа и забава е вистинскиот рецепт за исполнет авантуристички виќенд. Како и секогаш беспрекорната организација од СкиМаврово ги направи и овие игри незаборавни.

Во прилог се неколку фотографии од тоа како се одвиваа нашите активности овој прекрасен викенд.
Се гледаме пак НАСКОРО