Голем Кораб во зима од албанска страна

Овие денови Методи Чилиманов заедно со локална планинарска екипа го искачија и скијаа Голем Кораб од албанска страна. Неколкуте сјајни фотографии ги доловуваат фантастичните предели на највисокиот врв на Македонија, а воедно и Албанија во зимски амбиент.

Фотографија – Фис Нимари