Изгрејсонце на Љуботен

Група планинари (и една планинарка) од Скопје во чии рамки беше и нашиот драг член Коста Тасески ноќта на 09.10.2016 (недела) успешно го искачи врвот Љуботен. Коста, Алек, Бојан, Бојана, Бубе и Швеѓан тргнаа од вилата Љуботен во 3 и 30 часот по полноќ за да можат првите сончеви зраци да ги дочекаат на самиот врв. Фотографииве се инспирација за сите планинарки и планинари. Уживајте!

ФОТО – ПК Љуботен