По „жица” на Трескавец

Во склоп на овогодинашниот „Крали Марко Болдер Фестивал”, покрај болдерингот на различни локации во прилепско, беа поставени и линии за слеклајнинг т.е. хајлајнинг – слично на одење по жица. 

ФОТО – Александар Еленин

Автор

Igor Jovanovski

Скопје

Македонија