PLASTICMAN 3 – 2015

На 27 Декември, веќе трета година по ред Болдер Натпреварот ‘PlASTICMAN 3’ го прославува својот роденден. Имено, овој предновогодишен болдер натпревар се одвива под маски, односно секој е маскиран според темата за овогодишното издание. Натпреварот помина во одлична качувачка атмосфера и дружење.