Крцкави портрети на познати вегетаријанци

Луѓето за етички третман на животните (PETA) во соработка со артистката Пруденс Стејт по повод Светскиот ден на вегетаријаството ни презентира галерија портрети на познати вегетаријанци кои може да се изедат…