#МТДФЕ 2015 низ фотографии

Слободан Трајковски и Теодор Неделковски беше дуото кое ова лето вртеше на петтата за ред Македонска Тур де Франс Експедиција, високо во француските Алпи. Експедицијата во текот на 12 дена извозе 900 километри, качи 9 планински превои со вкупно искачување од 18000 метри и гледаше 4 екстра интересни завршници на Тур де Франс. 

Фотографии – Боби и Тео