Фотки од Месец на спортот

МЕСЕЦ НА СПОРТОТ е едномесечен спортски турнир за бизнис единките во Македонија, наменет за развој на рекреативниот спорт и тим билдинг кој се одржува и оваа година во СЦ ФОРЦА и СЦ Борис Трајковски. Натпреварите се во фудбал, баскет, одбојка, пинг-понг, тим билдинг, картинг, пливање и куглање