Една е мајка

Прекрасна фотогалерија на Ивет Ивенс која што го доловува доењето како најприродно нешто за поврзаност и здравје на мајката и детето. Таа работи сака да ја подигне свеста за правата на мајките да ги дојат своите деца на јавни места.