Ова го сакаме во вторник и петок во ЈСП!

Вака може да изгледа еден обичен ден во јавниот превоз во срцето на Лондон. Алис, ентузијаст за фитнес на шипка, заедно со фотографот Елад, разбранувале една линија од лондонските автобуси преку својот начин на изразување. Автобусите ги имаме, останува да видиме дали ги имаме девојките… Извор – London Yoga Photography