Екстраваганција за тренинг

Мода си е мода и знае да биде по малку екстравагантна, а ова се најсмелите модели на патики за 2015 ако вашата писта е онаа покрај Вардар.

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија

Тагови: ,