Само за точкаџики

Зошто на девојките со дупната гума им се црни прстите? Не затоа што ја менуваат туку затоа што си прават кул додатоци… Феноменална еко идеја која преточува отпад во мода. Старите дупнати велосипедски гуми оваа девојка ги претвора во еколошки, вегански, модерни додатоци.