Стилисимо на атлетската патека

Ова е Меги Веси, најдобро облечена атлетичарка за 2014, без конкуренција. По прекинот на договорот со Њу Баланс, Меги започнува соработка дизајнерот Мерлин Кастел, и прават одличен спој на модата и атлетиката. „Сакам да го свртам вниманието кон овој спорт, па можеби луѓето кои не се заинтересирани, ќе почнат да се интересираат за атлетиката“ – изјавува Меги.