Долга експозиција и спорт

Фотографииве се целосно реални, а за нив виновна е иновативноста на фотографот Стефан Орландо кои со помош на ЛЕД диоди закачени на разни реквизити или делови од телото на различни спортисти и со помош на долга експозиција прави апстракни декорации на фотографијата. П.С. на неговиот сајт можете да пронајдете и уште неколку други спортови.

Извор