Тутанкамон на синхронизирано пливање

Синхронизираното пливање тешко да нè остави рамнодушни. Секој елемент е достоен за восхит пропратен со ужување. Знаеме дека русите го владеат, но не знаеме точно кој напор се вложува за да се постигне ефектот… овие фотографии се фатени во „правиот смешно-страшен” момент и го доловуваат интензитетот и концентрацијата потребни за овој воден спорт.