Зимска обука за водичи во планина

Зимската обука за водичи во планина беше организирана од Федерацијата на планинарски спортови на Македонија вo периодот од 26-30 март на Матка и Попова Шапка со инструктори од Словенија. Фото Саша Грбиќ

Автор

EDITOR

Скопје

Македонија