Знамето кое што ние го изедовме

…затоа што беше највкусно и сите намирници ни беа при рака. Многу наши веб портали ја објавија галеријата со националните знамиња направени од храна, но никој не се загрижи што нашето го немаше. Ние засукавме ракави. Ред домашен ајвар и македонски кашкавал и ете ти ја македонската страна на лебот.