Качување карпа – локација ”Зли Дол” (галерија)

На покана на Алпинистичкиот клуб „Патагонија” и Спортско Качувачкиот клуб „Матерхорн” од Охрид, тимот од К4Т.МК беше во посета на спортско-качувачкиот локалитет „Зли дол” во близина на Охрид. Видеото можете да го погледнете тука.