Кораб 2013 (галерија)

По повод денот на независноста на Р. Македонија, 8-ми септември, се одржа 22-рото искачување на највисокиот врв во нашата Република, Голем Кораб (2754 мнв). Ова е мега галерија за мега тура, а видеото погледнете го тука!