КУП на ФФМ Детска фудбалска лига – ЈЗР 2013

На 29 и 30 август во Охрид се одржа КУП на ФФМ ДЕТСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА ЈУГОЗАПАДЕН РЕГИОН