Strumina Trail 2019

Датум на почеток:

24.12.2019

Време на почеток:

09:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Шесто издание на трката во планинско трчање – Струмина Треил

Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански во 10:00.

Пријавувањето започнува од 24.10.2019 и трае до 11.11.2019.
Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи.

За останатите следува диплома во електронска верзија.
Патеката е со должина од 18км со 750м D+.

Имаме еден окрепен пункт во селото Липов Дол (8.9км).
Попатно се минува покрај чешми и тоа Струмина на 2.8км, Љупчова на 7.1км и Куртбунар на 17.5 км.

Регистрации – https://trex.mk/strumina


Sixth edition of the trail running race Strumina 18 km / 750 D+
Registrations – https://trex.mk/strumina

Автор

Aleksandar Kirkovski

Скопје

Македонија