Gratche Trail Run 2019

Датум на почеток:

11.03.2019

Време на почеток:

10:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Третото издание на натпреварот во планинско трчање Gratche Trail Run 2019 ќе се одржи на 03 Ноември 2019.

Стартот е во 11:00 од паркингот на Еуро Хотел Гратче каде е и целта.

Патеката е со должина од 13км и денивелација од 660m.

Пријавувањето и останати детали на https://trex.mk/gratchetrailrun/

За новости следете не на https://www.facebook.com/events/2203871556569970/

Автор

Дејан

Скопје

Македонија