Седум Рилски Езера!!!!

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

04:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

ЗПСК КАЛИН КАМЕН Организира еднодневна акција за прошетка и разгледување на Седумте Рилски Езера во Бугарија!!!!
Стартот на акцијата е во недела 05 часот од Градскиот Плоштад во Крива Паланка каде што со комбе се упатуваме кон село Паничиште од каде што е и офицјален старт на акцијата!!! Цената за превоз и лифт карта за жичара 800 денари за членови на клубот 1200 за сите останати!!!!
Исхраната е од ранец вода,сок,сендвич,овошје итн…
Потребна облека за летен период:мајца,шорц,очила за сонце задолжително,крема за сончање…
Секој учесник е должен да ги почитува правилата на организаторите !!!!
Пријавување и уплата најдоцна до 22.07.2019!!!
Радмила 076359223

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија