Be Active – Осветли го Скопје

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

16:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Биди дел од ноќниот настан кој го осветлува целиот град. Осветли го Скопје и Биди Активен при ноќното искачување на Водно. Одлична можност за рекреација, дружење и ново искуство.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија