МТБ Државно првенство “XCO Студена Вода”

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

08:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Во организација на ПВК Оксижен и Велосипедска федерација во недела на 21.07.2019 во Куманово ќе се одржи натревар во планински велосипедизам.
Трката ќе се бодува за ранг листа и учество ќе земат голем број лиценцирани велосипедисти како и рекреативници.
Ве покануваме во недела да придонесете на масовноста на настанот и да присуствувате на најатрактивната патека во Македонија и со тоа да покажеме на светот дека планинскиот велосипедизам во Македонија има што да покаже !!!

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија