Kayaking & SUP school & Rent / Кајак и СУП обука и изнајмување

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

15:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

…и оваа година за време на фестивалот When in Krushevo тимот на Kayak Adventures Macedonia со четирикратниот Олимпиец Лазар Поповски Ве очекува.

Научете нови вештини или едноставно уживајте во прекрасните пејсажи и чистата вода на Езерцето на Гумење по цена од 300 денари за кајак едносед/двосед или СУП даска.

Добивате најсовремена опрема, кајак, весло, појас, суп… Понесете пешкир и облека за на вода.

Работиме Сабота и Недела од 10-17ч

Резервирајте термин навремено во инбокс или на 071200200.

Запознајте се до Правилата за учесниците во кајакарски активности на следниов линк

http://www.kayak.mk/index.php/school

When In Krushevo ? Go Kayaking

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија