Концерт на Мобилност – СОФ 2019

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

19:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Фестивал на лица со телесен инвалидитет на Здружението „Мобилност”.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија