Tour de Galicica 2019

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

06:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Настанот Тур де Галичица кој низ годините беше посетен од преку 2000 љубители на велосипедизмот и планинарењето, повторно по 6-ти пат ќе се одржи на убавините на Националниот парк Галичица. Наскоро детални информации.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија