Вело тура – СОФ 2019

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

08:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Голема велосипедска тура на #соф2019.

Велосипедската тура предводена од велосипедскиот клуб „Актив” и #ритамотнаградот е иницијатива за нова велосипедска патека во живописниот предел на струмичкото поле.

Турата ќе се движи по патот Банско-Борисово, а групата ќе ужива во природните убавини на надалеку познатите три габровски водопади.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија