Детски вело камп

Датум на почеток:

07.03.2019

Време на почеток:

06:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Почитувани вљубеници во велосипедизмот!

Со задоволство би сакале да ја објавиме информацијата за одржување на летниот детски вело камп во МТБ (планински велосипедизам) во Крушево. Кампот ќе се одржи од 3ти до7ти Јули во Крушево, а децата ќе бидат водени од страна на професионални велосипедисти/ членови на МТБ Оксижен.

Преку нашата летна програма вашето дете ќе се стекне со нови можности да спортува на место кое изобилува со совршени можности за да се ужива во планинскиот велосипедизам. Ќе се зајакне мускулната маса и техничките можности на секое дете со помош на нашите професионалци. Крушево нуди прекрасни предели и чист кислород кој секако е најпотребен за одмор на наште деца. Ќе се потрудиме децата да го стекнат основното знаење за механиката на велосипедите , техничкото поминување на препреки и секако како дисциплинирано да се однесуваат во природа. Не постојат немирни деца, постојат деца со многу енергија и љубов за спорт! Ако го препознаете вашето дете.
СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ!!!

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија