Македонија – Полска (квалификации за EURO 2020)

Датум на почеток:

06.07.2019

Време на почеток:

06:45

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Во најголем број да ја поддржиме најдобрата македонска фудбалска репрезентација во нашата историја! Сите на стадион! Да им помогнеме на момците да си го остварат сонот и да не однесат на едно големо натпреварување UEFA EURO 2020!

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија