Osogovo Adventure 2019

Датум на почеток:

06.01.2019

Време на почеток:

08:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Оваа година по трети пат Здружението МТБ Исток во соработка со Прв до ВРВ ја организира планинската вело тура Osogovo Adventure 2019.

Ве покануваме на уште една незаборавна планинаска авантура и освојување на Царев Врв и тоа со велосипед.

Повеќе инфо и пријавување на:

https://www.facebook.com/events/2218262231747611/

https://prvdovrv.mk/osogovo

 

 

Автор

Дејан

Скопје

Македонија