XXV Национално првенство во спортски танци

Датум на почеток:

06.02.2019

Време на почеток:

19:35

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

XXV Национално првенство во спортски танци / стандардни латиноамерикански и одернитанци

Организатор  TSK PRIMA DANCA и Танцова спортска федерација на Македонија

Покровители: Агенција за Млади и Спорт, Сојуз на Спортски федерации на Македонија, Македонски Олимписки комитет, Факултет за физичко образование, спорт издравје, Федерација на Училишни спортови

Автор

Toni Ackovski

Скопје

Македонија