OHRID TRAIL 2019

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

06:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Настан во планинско трчање во најпознатиот и еден од најубавите региони во Македонија – Охрид и Преспа. Трчајте на бујните зелени карстни полиња во националниот парк Галичица со прекрасен поглед на двете езера.

Одберете една од трките со следните спецификации 60k/3,140+ or 35k/1,470+.

Trail running event in the most popular and beautiful region in Macedonia – Lake Ohrid and Prespa. Run on the lush green karst fields of the Nacional Park Galicica with amazing views on the two lakes.

Choose from two trail races: 60k/3,140+ or 35k/1,470+.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија