Вело Патешествие -Од Монголија до Италија со Велосипед

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

17:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Омар и Кристијан се едни од најпозитивните Вело Туристи што ни имаат пристигнато во Педала. Патувајќи веќе една година со нивните велосипеди имаат акумилирано премногу искуства, случки, авантури кои што со нетрпение сакаат да ги раскажат на Педала посетителите.

Повелете овој понеделник со почеток од 19:00 часот на дружба со дечките.

Јазикот на оваа дружба ќе биде Англиски.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија