ПЕТТО, јубилејно издание на Health, Fitness & Wellness Expo

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

09:35

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

[video:https://youtu.be/lPkBm3WKS7E autoplay:0]

Дали сте подготвени❓ Повторно е тоа време од годината! Најавуваме ПЕТТО, јубилејно издание на Health, Fitness & Wellness Expo – најголемиот настан за здрав животен стил кај нас! Пријавите за учество се отворени СЕГА, а ќе траат до 30.06.2019. Повеќе инфо тука >>> Кого би сакале ВИЕ да видите на HFW Expo?

Автор

megalogomed

Скопје

Македонија