Wizz Air Skopje Marathon 2019

Датум на почеток:

05.04.2019

Време на почеток:

06:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

МК / 15-то издание на најмасовната спортска манифестација во Македонија, Виз Ер Скопски маратон, ќе се одржи на 4 мај 2019.
На програмата се 4-ри трки: маратон, полумаратон, штафетен маратон и трка на 5км.
Пријавувањето ќе биде отворено на 21 септември 2018, а затвора на 22. април 2019.

Подигнувањето на стартните броеви ќе биде на 02 и 03 мај од 10.00 до 19.00 часот во Park Hotel.

EN / The 15th edition of the largest sports event in the Republic of Macedonia, Wizz Air Skopje Marathon shall take place on May 4th 2019.
4 races have been scheduled: marathon, half-marathon, relay marathon and 5 km race.
The registration will be open on September 21, 2018, till may 22, 2019.

Bib pick up will be held at Park Hotel on 02 and 03 of May from 10a.m. till 7p.m.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија