2Glide Tandem Paragiding – наградна игра

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

10:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Здраво до сите!

2Glide Tandem Paragliding од Скопје, ќе додели вредносен ваучер со кој наградениот ќе добие гратис летање во тандем со параглајдер на некоја од локациите во Македонија.

Со цел да учестувате во извлекувањето, потребно е да го следите нашиот инстаграм профил @2Glide и да ни пратите порака со содржина ‘за наградна игра’.

Извлекувањето ќе се врши преку Live Instagram Streaming на 18.05.2019 (сабота) од 12 часкот.

Го очекуваме вашето учество!

Поздрав!

2Glide

Автор

Дејан

Скопје

Македонија