Отворање на Ски Сезона 2019

Датум на почеток:

23.02.2020

Време на почеток:

07:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Спремна стаза под едносед, еден ски билет за 15 часа скијање без граници, деноноќни предизвици и забава на Старо Бачило се доволна причина овој викенд во Сабота да ја отвориме заедно оваа скијачка сезона во Маврово.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија