ZENSEGRITY модул 2 ( граден кош и рамен појас )

Датум на почеток:

06.08.2018

Време на почеток:

14:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Македонското Физиотерапевтско Здружение, со цел да го промовира новиот холистички пристап кон пациентот во процесот на медицинската рехабилитација, организира КУРС за „ZENSEGRITY” модул 2 ( граден кош и рамен појас ), која се промовира за прв пат во Македонија, на Балканот.

Курсот ќе биде одржан на 8 -10 Јуни 2018 година, во Хотел Карпош – Скопје.

Курсот трае 20 часа ,во 3 дена. Учесниците ќе бидат подготвени по завршувањето на курсот веднаш да ги применат техниките за кои биле едуцурани во овие два дена.
Сите учесницници ќе бидат сертифицирани по завршувањето на четирите делови на оваа техника .

Предавачи на курсот ќе бидат:
Christoph Stumph (Germany)
Alen Lilic(Slovenia)

Овој концепт е доста застапен во Европа, па информациите за едукациите и имињата на физиотерапевтите кои ја завршиле оваа едукација се достапни на: www.zensegrity.com

Пријавувањето за курсот е отворен, а цената за вториот модул изнесува 220€ – со обезбеден ручек , кафе паузи и потребни материјали за работа.

Курсот ќе се одржи на англиски јазик .
**10% попуст за сите членови на МФЗ

Пријавување на следниот емаил :
contact@mfz.mk со назнака ZENSEGRITY2018
или на 070/772122

Автор

Дејан

Скопје

Македонија