АлШар 2017-Допри го сонцето

Датум на почеток:

06.09.2017

Време на почеток:

14:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Здружението Тиквешки Точакџии, има чест да Ве повикаат да учествувате на вториот по ред отворен фестивал во недопрените предели на Кожув планина ,со посета и запознавање на мистериозниот АлШар.

,,Допри го сонцето-Откриј ја тајната за почетокот на светот”
-Голема Планинска велосипедска тура 52Км
-Мала Планинска велосипедска тура 28Км
-Планинарење
-Планинско трчање
-Фамилијарен излет
-Културно забавна програма за време на целиот настан

Сите учесници настапуваат на сопствен ризик.

Со самото стартување,учесниците се согласуваат дека организаторот не одговара за постапките на учесниците кон самите себе,ниту кон другите учесници.
Забрането учество на малолетни лица, освен во присуство на родител или старател.
Опрема: за учество неопходно е носење на заштитна кацига и технички исправен планински велосипед, односно соодветни чевли и облека за планинарење.
Организаторот го задржува правото за правење на евентуални измени кои ќе бидат неопходни, а за кои ќе бидете навремено известени.

Дополнителни детални информации на :
http://www.tikveskitocakdzii.mk/
-резервација на стартни пакети
tikveskitocakdzii@gmail.com или 070/911-912

Автор

Toni Ackovski

Скопје

Македонија