ТРАДИЦИОНАЛЕН ПРОЛЕТЕН СЕМИНАР ОХРИД 2016

Датум на почеток:

06.10.2016

Време на почеток:

12:30

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

 Почитувани колеги,

Во периодот од 10.06.-12.06.2016 година во Охрид ке се одржи Традиционалниот пролетен семинар во организација на Здружението на Физиотерапевти на Република Македонија.
Со цел да се подигне нивото на физиотерапевтите во Македонија со зголемување на бројот на методи и техники од областа на Физиотерапијата ЗФРМ за оваа година на Традиционалниот пролетен семинар ке одржи работилница за “Длабока ткивна масажа – Connective tissue massage”.

Работилницата ке ја одржи нашата долгогодишна пријателка Беате Кариере (САД)
Воедно како дел од семинарот ке се претстават и нашите пријатели и подржувачи на работата на Здружението.

Семинарот ќе се одржи во Хотел “МВР” Охрид.

АГЕНДА
Петок 10.06.2016
Регистрација на учесници
Од 14:30 – 16:30 часот Петок
Почеток во 17:00 – 19:00 часот.

Сабота 11.06.2016
Работилница од 9:00 – 18:00 Часот
Паузи за кафе и ручек по договор.

Заедничка свечена вечера во 20 часот.

Недела 12.06.2016

09:00 – 14:00 часот Изборно собрание

Котизација:

Сместување и котизација 3200 денари.
(два полни пансиона,кафе паузи,свечена вечера,рекламен материјал)
Само котизацијата 1000 денари.
(кафе паузи,свечена вечера,рекламен материјал)

Пријавување  за учество најдоцна до 04.Јуни.2016

на следните контакти +38970772122

secretary@fizioterapevt.org.mk

president@fizioterapevt.org.mk

 

Автор

Дејан

Скопје

Македонија