АлШар 2016

Датум на почеток:

06.11.2016

Време на почеток:

06:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Здружението Тиквешки Точакџии, има чест да Ве повикаат да учествувате на првиот отворен фестивал во недопрените предели на Кожув планина ,со посета и запознавање на мистериозниот АлШар.

,,Допри го сонцето-Откриј ја тајната за почетокот на светот”
-Голема Планинска велосипедска тура 52Км
-Мала Планинска велосипедска тура 28Км
-Планинарење
-Фамилијарен излет
-Ликовна колонија
-Културно забавна програма за време на целиот настан
Дополнителни детални информации за сите точки од програмата ќе бидат дополнително објавени.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија