На ВЕГЕФЕСТ насмевки ДО БЕСВЕСТ! :)

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

10:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Драги наши, го најавуваме детското катче на ВЕГЕФЕСТ!

Чирибу, чириба – безброј трикови само за вас од најдобриот МАГИОНИЧАР КРИСТИЈАН!

„ОЈЛЕ БРАДА ВО ЖИВОТИНСКА БАЛАДА” -театарска претстава за деца
Играат: Трајче Јованов, Каролина Михајлова, Кристијан Санев
Режија: Трајче Кацаров

„ГИ САКАМ ЖИВОТНИТЕ!” – едукативна и креативна работилница за цртање и сликање со професорките Маја Танева и Наташа Антонијевиќ

Танцуваат за вас ѕвездичките од „РЕБИС”

За незаборавни мигови со нас, за хуманост и гласни насмевки 🙂
Не пропуштајте!
ВЛЕЗ СЛОБОДЕН.
15.ноември 11:30 – 15:00
Хотел Континентал

Автор

Aleksandar Kirkovski

Скопје

Македонија