Капуера семинар

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

09:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Авантурите продолжуваат… За прв пат кај нас, овој викенд, семинар по капуера со едно од врвните имиња во капуерата, Контра Мештре Лобизомем. Со повеќе од 25 години искуство ( тренинг и работа ), личен ученик на нашиот мајстот, Мештре Пулмао, ни доаѓа директно од Бразил носејќи го со себе неговиот дух и енергија. Ова е единствена можност да се запознаете со бразилската култура и традиција директно од коренот. Детални информации како и пријавување за овој семинар може да направите на bkcskopje@gmail.com, нашиот телефонски број 075 757 824 или директно на нашата страна. Повелете ве очекуваме… Разбудете го Бразил во вас..

Автор

megalogomed

Скопје

Македонија