Струмина Треил 2015

Датум на почеток:

27.02.2020

Време на почеток:

07:00

Локација:

НАСТАНОТ ЗАВРШИ

Време до почеток

00
Недели
00
Ден
00
Час
00
Минути

Инфо

Второто издание на Струмина Трејл ќе се одржи на 15.11.2015. Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански во 10:00.

Пријавувањето започнува од 10.10.2015 и трае до 10.11.2015. Стартнината изнесува 100 денари. Може да се пријавите на следниот линк

За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи. За останатите следува диплома во електронска верзија.

Патеката е со должина од 19км со 630м +Д. Имаме само еден окрепен пункт во селото Липов Дол(8.9км). Попатно се минува покрај чешми и тоа Струмина на 2.8км, Љупчова на 7.1км и Куртбунар на 17.5.

Автор

Mladena Petrova

Виница

Македонија